اینورتر جوشکاری ۳۱۵ آمپر IGBT آروا مدل ۲۱۱۹

اینورتر در دسته اینورتر

اینورتر جوشکاری مدل ۲۱۱۹ باقدرت ۳۱۵ آمپر دستگاهی با کاربری صنعتی محسوب می‌شود که دارای وزن ۹.۱kg و سایز ۴۷۰x190x345 می‌باشد. این دستگاه جوش اینورتر نیازهای شما به یک اینورتر جوشکاری با قابلیت مصارف صنعتی را با بالاترین سطح کارایی تامین می‌کند.

تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کد محصول2119
ولتاژ برقتکفاز 220 ولت
جریان خروجی30 الی 315 آمپر
ضریب توان0.73
درجه عایق کاریF
نوع سوئیچ قدرتIGBT
قطر الکترود های مناسب2.5، 3.2، 4، 5
الکترود های کاربردیتمام الکترود های موجود در رنج آمپر دستگاه به جز الکترود های سلولزی
نوع بسته بندیجعبه رنگی آروا
متعلقاتانبر جوش و انبر اتصال

ولوم ARC FORCE: نام دیگر آن ولوم جوش نفوذی است و مانند نامش منجر به افزایش نفوذ جوش بر روی قطعه کار می‌‏شود و برای کارهای نسبتا ظریف استفاده می‌شود که مقدار آن برای انواع دستگاه جوش که دارای این ولوم باشند، بین عدد ۱ تا ۱۰ قابل تنظیم می‌باشد.

ولوم CURRENT: این ولوم تغییر آمپر خروجی دستگاه را بر عهده دارد و برای تنظیم جریان خروجی دستگاه جوش به کار می‏‌رود؛ که برای این مدل دستگاه اینورتر جوشکاری مقدار آن بین ۳۰ تا ۳۱۵ آمپر قابل تنظیم است.

دستگاه جوش اینورتر مدل ۲۱۱۹ با قدرت ۳۱۵ آمپر، مجهز به سیستم حفاظتی و فن با گردش ۵۵۰۰ دور در دقیقه می‌باشد که این ویژگی کمک می‌کند تا دستگاه در برابر تغییر ولتاژ و حرارت، افزایش و کاهش جریان مقاوم شود؛ یعنی زمانی که ولتاژ و جریان خروجی دستگاه بیش از حد مجاز افزایش یابد، خروجی دستگاه قطع می‌‏شود. البته لازم به ذکر است که هر دستگاهی، حتی با وجود سیستم‌‏های محافظتی، در صورت وارد کردن بار اضافی به آن، دچار مشکل خواهد شد.

در تعریف IGBT می‌توان این طور گفت که: ترکیبی از دو ترانزیستور متفاوت است. ترانزیستور به عنوان سوییچ، تقویت‌کننده، تثبیت‌کننده ولتاژ و نوسان‌ساز و…  در مدارهای الکترونیکی کاربرد دارد. قبل از استفاده از IGBTها، با بالا رفتن فرکانس‏، ترانزیستورها به درستی عمل نمی‏‌کردند، بنابراین تلفات انرژی بسیاری در طول استفاده از دستگاه به وجود می‏‌آمد. استفاده از قطعه IGBT سبب رفع شدن این مشکل شد. و پس از آن تکنولوژی PWM توانست سطح ولتاژ را در مقابل جریان راه ‏اندازی و اتصال کوتاه کنترل ‏کند. لازم به ذکر است که برای این دستگاه از ۸ عدد IGBT استفاده شده است.

ضریب توان در یک سیستم به نسبت توان حقیقی دستگاه به توان ظاهری آن گفته می‏‌شود. توان حقیقی، نشان دهنده توانایی تبدیل انرژی الکتریکی به دیگر شکل‏‌های انرژی است. اما توان ظاهری در واقع مجموع توان حقیقی و توان راکتیو محسوب می‌شود. در یک سیستم انتقال جریان متناوب، توان راکتیو در زمان انتقال توان حقیقی بر روی شبکه ایجاد می‌شود. ضریب توان مشخص کننده توانایی دستگاه برای تولید کار مفید است. هر چه ضریب توان بالاتر رود، اتلاف انرژی کمتر می‌شود. ضریب توان این دستگاه جوش برابر با ۷۳% است. یعنی ۷۳ درصد از توان دستگاه، صرف کار مفید می‌شود.

دارای 70 ماه گارانتی معتبر شرکت آروا.

ویژگی ها:
- مناسب برای مصارف صنعتی
- دارای ولوم current و ولوم arc force
- قابلیت جوش الکترود 5 به صورت دائم
- مجهز به تکنولوژی PWM، سیستم قطع کن حفاظتی فوق هوشمند
- مجهز به صفحه دیجیتال آمپر متر جهت سهولت تنظیم آمپر خروجی
- طراحی منحصر به فرد بدنه جهت حمل آسان
- مجهز به کلید فعال سازی جوش آرگون (TIG)
- 70 ماه گارانتی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...